• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
25°
03:42

İmsak'a Kalan Süre

Motorine gelen zamlardan sonra indirim müjdesi!

Motorine son dönemde yapılan zamların ardından bir müjde geldi: 23 Mart'ta 1 liralık bir indirim bekleniyor. Ancak benzin fiyatlarında herhangi bir değişiklik öngörülmüyor.


Akaryakıt fiyatlarındaki dalgalanmalar sürerken, son gelen haberler motorin kullanıcılarına umut veriyor. Zamların ardından bir nefes alma fırsatı olarak görülen indirim müjdesi, yakında uygulanacak gibi duruyor.

BRENT PETROL FİYATLARI VE DÖVİZ KURU ÖNEMLİ BİR YER TUTUYOR

Güncel bilgilere göre, 23 Mart'ta motorin fiyatlarında 1 liralık bir indirim öngörülüyor. Ancak benzin fiyatlarında herhangi bir değişiklik beklenmiyor. Akaryakıt fiyatlarının belirlenmesinde etkili olan faktörler arasında brent petrol fiyatları ve döviz kuru önemli bir yer tutuyor. 22 Mart 2024 tarihinde İstanbul'da motorin litre fiyatı 42.98 lira seviyesindeyken, benzin litre başına ortalama 43.44 lira civarında satışa sunuluyor.

KDV HARİÇ RAFİNERİ SATIŞ FİYATI BELİRLENİYOR

Ancak Ankara'da motorin fiyatı 44 liranın üzerine çıkmış durumda. Akaryakıt fiyatları hesaplanırken, gümrüksüz rafineri fiyatına ÖTV ve EPDK payının eklenmesiyle KDV hariç rafineri satış fiyatı belirleniyor. Gümrüksüz rafineri fiyatı ise, Akdeniz-İtalyan piyasasında yayınlanan günlük CIF Akdeniz ürün fiyatları ve günlük dolar kuru takibi ile belirleniyor.

İlginizi Çekebilir

AKPARTİ’DE MERKEZ İLÇE BAŞKANI İÇİN İLK RAVUNT YARIN

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale-İstanbul hızlı tren seferleri başlıyor

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de temsili başkan, içilebilir su istedi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

96047

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#